Údaje o pracovnom mieste
Náplň práce
Tvorba výživového školského programu, samostatná analytická činnosť pri vyhodnocovaní nutričnej hodnoty podávaných jedál a plnení odporúčaných výživových dávok, samostatné rozpočtovanie a zúčtovanie finančných prostriedkov na stravovanie žiakov, dospelých, spravovanie verejných finančných zdrojov zákonných zástupcov žiakov určených na úhradu nákladov na stravovanie žiakov. Zabezpečovanie dodávateľsko-odberateľských vzťahov podľa zákona č. 523/2003 Z. z. o verejnom obstarávaní, vykonávanie vstupnej kvalitatívnej a senzorickej kontroly dodávok potravín, zabezpečovanie výroby jedál a nápojov po získanej odbornej spôsobilosti podľa osobitného predpisu.
Pracovný režim
Požiadavky na zamestnanca
Požadované vzdelanie
- Úplné stredné odborné vzdelanie
- Úplné stredné všeobecné vzdelanie (gymnázium)
- Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa
Dĺžka praxe
Jazyky
- Slovenský - Elementárna: A1 a A2
Digitálne zručnosti
- Microsoft Word - Pokročilá
- Microsoft Excel - Elementárna
- Microsoft Outlook - Pokročilá
- Internet - Pokročilá
Všeobecné spôsobilosti a predpoklady
- Analytické myslenie
- Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
- Organizovanie a plánovanie práce
- Samostatnosť
- Spoľahlivosť
- Vedenie ľudí
Ďalšie požiadavky
Osobitný kvalifikačný predpoklad: odborná spôsobilosť na vykonávanie epidemiologicky závažných činností - preukazuje sa dokladom o získaní vzdelania alebo osvedčením o odbornej spôsobilosti
Zdravotná spôsobilosť - preukazuje sa zdravotným preukazom