Vzdelávanie
Olvasási idő 00:58
Vzdelávanie
Kategória:
Vzdelávanie

Študentské dni nitrianskych univerzít ponúknu desiatky podujatí

Nebude chýbať ani tradičná Univerzitná kvapka krvi a oceňovanie úspešných študentov rektorom UKF.

Nitra 2. novembra (TASR) – Desiatky odborných, vzdelávacích, ale aj kultúrnych a športových akcií ponúknu tohtoročné Študentské dni nitrianskych univerzít. Okrem Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) je do ich organizácie zapojené aj mesto Nitra, Nitriansky samosprávny kraj a ďalší partneri.

Ako informovala UKF, jednotlivé podujatia sa budú konať od 6. do 12. novembra.

Jedným z prvých podujatí bude hokejový zápas UKF verzus SPU. Nebude chýbať večerný beh Nitrou, súťaž v plávaní, stolnotenisový turnaj, silový trojboj, turnaj vo vybíjanej, futsale či mix volejbal. Záujemcovia sa môžu tešiť na rôzne kvízy a súťaže, besedy, prezentácie, workshopy, besedy a čítačky.

Súčasťou programu študentských dní budú aj výstavy a koncerty i rôzne podujatia venované zdravému životnému štýlu. “Nebude chýbať ani tradičná Univerzitná kvapka krvi a oceňovanie úspešných študentov rektorom UKF. Slávnostnú bodku za Študentskými dňami nitrianskych univerzít dá Imatrikulačný ples UKF v štýle Las Vegas,” doplnili organizátori.

Zdroj: TASR  Foto:  Shutterstock

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona."