Spravodajstvo
Olvasási idő 00:48
Spravodajstvo
Kategória:
Spravodajstvo

Nová prevádzka COOP Jednota Krupina vytvorila 15 nových pracovných miest

Celkom 15 nových pracovných miest vytvorilo v Detve vybudovaním supermarketu spotrebné družstvo COOP Jednota Krupina.

Detva 21. augusta (TASR) – Celkom 15 nových pracovných miest vytvorilo v Detve vybudovaním supermarketu spotrebné družstvo COOP Jednota Krupina. Krupinské družstvo tak už prevádzkuje 147 predajní v 11 okresoch Slovenska a zamestnáva takmer 1000 ľudí.
      
„Otvorenie nového, 36. supermarketu COOP Jednota Krupina je naším symbolickým príspevkom k oslavám 150. výročia vzniku slovenských spotrebných družstiev. Neustále rozvíjame a modernizujeme obchodnú sieť, snažíme sa zachovať si vlastnú identitu slovenského reťazca prevažne so sortimentom potravín od slovenských výrobcov. V Detve sa nám navyše podarilo aj po vizuálnej stránke spojiť tradíciu a slovenskosť vyjadrenú folklórnymi motívmi s moderným a ekologicky šetrným vybavením predajne,“ priblížil pre TASR prevádzku predseda predstavenstva COOP Jednota Krupina Jozef Vahančík. 
      
COOP Jednota Krupina zaznamenala vlani maloobchodný obrat takmer 119 miliónov eur. Bolo to o 4,3 percenta viac ako rok pred tým.

Zdroj: TASR   Foto:  Shutterstock

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona."