Spravodajstvo
Čas čítania 01:31
Spravodajstvo
Kategória:
Spravodajstvo

Otváranie nových možností: Integrácia RECRU s www.worki.sk pre efektívny nábor

Integrácia medzi HR systémom RECRU a Worki.sk predstavuje prelomový krok v oblasti náboru a výberu pracovníkov. Táto symbióza prináša klientom tohto výnimočného ATS (Applicant Tracking System) nástroje, ktoré im umožňujú efektívne a jednoducho zdieľať pracovné ponuky na worki.sk, čím otvárajú dvere k širšej škále uchádzačov.

RECRU sa počas 12 rokov svojej existencie etabloval ako dôveryhodný partner v oblasti personálneho riadenia, vyznačujúc sa najmä schopnosťou efektívneho inzerovania pracovných ponúk. S touto platformou môžu klienti rýchlo a jednoducho publikovať svoje inzeráty, čo im umožňuje osloviť širokú škálu potenciálnych kandidátov a optimalizovať tak svoj výberový proces.

Integrácia s worki.sk predstavuje nový stupeň v tomto úsilí, pričom poskytne klientom RECRU ešte širší dosah a lepší prístup k uchádzačom. Pracovný portál Worki priláka tisíce uchádzačov denne a možnosť zdieľania pracovných ponúk priamo na Worki cez RECRU zvyšuje viditeľnosť a dostupnosť inzerátov pre široké spektrum uchádzačov, čím sa výrazne zvyšuje úspešnosť náborového procesu.

Táto spolupráca sa stáva ešte hodnotnejšou vďaka integrácii nástroja ChatGPT v RECRU. Pútavý popis pracovnej pozície je v RECRU možné vygenerovať jedným klikom. Text je automaticky rozdelený do kategórií ako pracovná náplň, požiadavky či zamestnanecké výhody a pripravený na publikovanie. Personalisti tak vďaka sile AI získavajú viac času na strategickejšie úlohy a budovanie vzťahov s kandidátmi. Pre viac info o tejto funkcii si dohodnite online ukážku s RECRU tímom cez tento odkaz.

Integrácia RECRU s worki.sk je skutočne revolučným krokom v oblasti HR, ktorý prináša nový štandard efektívnosti a úspešnosti v náborovom procese. Nechajte sa inšpirovať a využite túto jedinečnú príležitosť a ak RECRU používate, naváhajte vyskúšať worki.sk pre zlepšenie svojho náborového procesu už dnes.

Pripravil Tím Worki   Foto:  Midjourney