Spravodajstvo
Čas čítania 00:36
Spravodajstvo
Kategória:
Spravodajstvo

Jubilejný 10. ročník veľtrhu práce Job Expo sa v máji neuskutoční

Jubilejný desiaty ročník veľtrhu práce Job Expo 2020 sa na národnom výstavisku Agrokomplex v Nitre neuskutoční. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny ho zrušilo z dôvodu vyhlásenia mimoriadnej situácie na Slovensku v súvislosti s ochorením COVID-19. Veľtrh sa mal uskutočniť od 5. do 6. mája tohto roka.
      

Nitra 21. marca (TASR) – Jubilejný desiaty ročník veľtrhu práce Job Expo 2020 sa na národnom výstavisku Agrokomplex v Nitre neuskutoční. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny ho zrušilo z dôvodu vyhlásenia mimoriadnej situácie na Slovensku v súvislosti s ochorením COVID-19. Veľtrh sa mal uskutočniť od 5. do 6. mája tohto roka.
      
Počas predchádzajúcich rokov prišlo na veľtrh vyše 300.000 ľudí, ktorí si aktívne hľadali prácu či nové zamestnanie. Len v minulom roku sa na veľtrhu zúčastnilo 169 slovenských a 58 zahraničných vystavovateľov s ponukou 25.000 pracovných miest. Podujatie vlani navštívilo 38.104 záujemcov o prácu.

Zdroj, foto: TASR  

"Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona."